aa

glömde denna ;p våra goaa


30 april

Va ska jag svära asso den här vädret ;s det började regna så vi satt där under regnet som tallibarner haha. men vi drog tidigt nu är jag hemma och ska iväg till jobbet igen om halv timme :( är grov trött behöver vilish men men.. tänk er jobba till 04 det vill jag slippa tänka på ialf annars får jag panik ;p haha

dagens bilder: jag & gamen!

häre min tvilling med min data gömd under jackan pga regnet ;s


Jag & Amoorra i parken <3 vilken leende!

på väg hemåt..


Nu ska jag ner o röka vp ennu engång till me min kusin innan jag åker till jobbet ;D
Ha en trevlig fredagskväll! så tänker jag ha "trevligt" på jobbet vättu ;)

Rollis

Kom fram till rollis precis lyckades ta me datan hihi XD vi sitter och kämpar för att fixa vp, amatörer ;p vi kom sent jag fick sluta lite senare så nu är solen borta men ändå kul! ska sitta och hjälpa till tjockisarna nu kramiis<3


- Va ska man säga !?

Dagen idag har jag spenderat med mina småttingar, alltså mina favorit tjejer (sjukast) ^^
Vi har suttit i solen vid trekanten liljeholmen busat och drivit sönder varenda människa som passerat förbi skulle gärna visa upp några sjuka videos men kan inte ladda upp de just nu kanske gör det nån annan dag:) 

Imorgon blir det rollis för mej, jag slutar 14"/  tjejerna kommer förbi mitt jobb vi ska gamaaa BK mat (MARWA) sen kommer vi rulla ner dit.. kanske jag tar med mej datorn oxå oså blir det vp o massa andra grejer OM inte vädret förstör det hela, åhnooo ;p

her ar nogra potos från idag ijallavall - vår nya språk!
ma sexy lejdis ;)

vi fick sitta och tigga efter lite mat :(

Här borta upptäckte vi några apor på ett träd ;O

just nu sitter jag o äter min favorit glass och fnittrar för mej själv.. ;s


här bad vi nån människa ta en poto på oss där han fick vara me o garva lite haha knasknasknaasbaaarn!


Får se hur vi ser ut imorn då, kanske man hittar oss i sjön hahah.. eska faane såva noo anners jag eldrig vakna imårgon :( Nattinatt puss puuuss kram kraaam..

Får verkligen inte glömma att säga 30maj GRATTIS PÅ FÖRDELSEDAGEN ÄLSKLING, love you soooo moke ;D mwaaaah<3


bilder

min vovve & livrädda kusin ;D

Me n' my baby<3 han försöker smita iväg ;p


Min lilla prins ingen är finare än dej och aldrig är jag så glad som jag är när jag har dej i min famn!
Love you bejb<3


min bebis här

Allåå :D Jag sitter hemma hos min kusin. vi var och solade tillsammans med min store bror. jag låg dära i 30minuter och brände mitt ass haha skojar bara ;P efter solariet gick vi hem till min bror och tog med min lilla bebis sen åkte vi hem till min kusin. satt o åt oss tjocka och nu ska vi ut på en promenad:) vid 8tiden ska jag åka och lämna min bebis sedan blir det raka vägen hemåt, kmr sakna min bebis<3 ajaa take care kramis ;)

Sheeybab

Fan vad jag älskar sheybab (kebab) asso aldrig tröttnar på det! idag efter jobbet hämtade jag mina pengar sen mötte jag upp min kusin och började en rejäl vadring på söta sommar kläder haha jag är jätte dålig på att hitta fina kläder men idag hade jag vilken bra tur som helst ;D vart enda grej jag rörde vid satt perfekt wii vilken lycka! köpte mej två söta klänningar en pink sugar parfym, lika gooo som godis(= sedan fick jag med mej lite andra små plagg. så nöjd jag är äntligen tur.. stackars min kusin som aldrig hittar sin favorit student klänning :( ska in till stan imorn igen för vandrig efter hennes "dröm klänning" sen ska vi dra o sola, hon måste få lite färg på sej föfaanh.. efteråt eska jag åka o träffa min älskade bebiiiiiiiiiii som jag saknat sååååå mycke!
Älskareey bebis<3


lite snabbt sådära..

Godmorgon:) nu är jag fixad och klar ska ta tåget till jobbet om 10min först ska jag göra en medarbetar undersökning sen jobba:) efter jobbet ska jag iväg med min syster föratt köpa färg och efter åker vi hem till henne så där ska hon färga mitt hår. det blir något i brunt:)


skööön

Tjaba tjena mitt bena! fan va skönt det känns nu när jag har fått i mej lite sömn:) jag somnade som ett stock vid 21 och vaknade för en haltimma sen jag visste inte hur jag tog mej till sängen och hur jag somnade helt sjukt nu tänker jag lägga mej och sova om, Natti:)

hela dagen snett!

ÅÅ så dödstrött jag är ni anar inte:( jag lyckades somna vid 6 på morgonen skulle upp 9 och dra iväg till jobbet. Jag vaknade 10.40 kollar i mobilen hade 13 missade samtal från olika håll speciellt jobbet jag ringde de fucka ur och sa att jag ska vara på jobbet 11 o skiteri hur jag tar mej dit. Panikslagen ringde  jag min chef och berättade för honom så han mötte upp mej i skäris och vi åkte tillsammans hihi ingen öppnade sin mun när vi var dära :D tjockiiz nice juh! älskar min chef han är som en store brorsa till mej:)

Efter jobbet gick jag för att ta ut mina pengar efter 1timmas väntan kom äntligen min tur då jag får reda på att jag inte hade på mej mitt leg fan va jag rasade till asso, men men.. livet är ju hårt ibland! ska snacka med min bebi nu och äta fisk ;D kramis<3


hell noo

Fakk that shiit, har inte somnat ennu. Fastnade i bajsgrejer hära då jag var trött som mest och nu är jag pigg som fan förutom det jäkla huvudvärket! Ska fanemej gå ta lite friskluft med min sköna bästa (medicin) och stänger såklart av datorn innan dårå.. ska upp och jobba om drygt 4timmar :(

Hatar söndagar!

Jävla söndagar asso.. jävla shiit! jag hatar söndagar, det är en jävla tråkig dag!

Jag kom hem precis, jag var på jobbet vi stängde tolv och tog tåget 20 över. vägen hem var koll mörkt men jag är aldrig rädd :p Im stroong! baby cal me that =D
åh jag har fastnat i msn vet inte va det var jag skulle skriva ens haha, imorn jobbar jag 11-14 så jag skriver nog när jag kommer hem, lr vadå imorn;s idag! haha helt sne..  Natti<3

Neeej

Ångest ångest ångeeeest, jag gjorde en grej som jag inte borde ha gjort hoppas det inte går för snett men åå hatar denna känsla hade precis för ett tag sen kommit över det ;s fakkit!

Sorry baby..

hur kan man?

Det har hänt jätte mycket idag det värsta var att jag hade humor svämningar, noot good! jag tjurade på jobbet, inte roligt. Vi stängde 5 på morgonen och jag tog tåget 05.40 med min bror hans kompis o en medarbetare till mej så hoppades vi på att få vara hemma snart men då ska några idioter stå o leka med dörren på tåget så det fastna sen vid skärholmen nånstans där ser vi en kille gå sätta sej bredvid en annan som deckat på tåget och började typ smeka honom vi ba shiit okeey liksom;O men efter ett tag börja vi märka att idioten håller på rota i hans fickor ;s framme i fittja då det bara va jag o min brorsa kvar går vi och väcker killen o den andra sa att det var kompis iallafall vi väckte honom o båda gick ner så springer han (rånaren) in i tåget igen, min bror sprang efter o sa åt mej att dra i nödbromsen d gjorde jag hihi ;D ser min bror springa efter killen o dra ut han från tåget satte honom på en bänk o ba ut med grejerna. idioten börja säga english english sen sa han I swear I dont have something I just want to help him lalala.. bullshit! jag gick o väckte fullisen som blev av med sina grejer o sa kolla om du blivit av med något, wii vi hittade hans plånbok i fickan hans ciggpaket, tändare allt möjligt men d roligaste va att han hade gömt killens iphone i skorna haha vi lät han gå jag han inte blinka en gång då va han borta så snabbt sprang han för livet. åå hur ska jag kunna tacka er fan va snällt av er började han den unga sexiga swedi fullisen ;p kolla det finns goa blattar oxå sa min bror ;) så vandra vi hem me leendet på läpparna:)

Snipp snopp slut då var sagan slut! dumma jävel klockan är 8 snart ska upp om 7timmar och börja jobba igen till stängning. jobbigt va? jag sliter från fredag till tisdag :(


goo sömn

Godkväll vilket är godmorgon för min del, jag vaknade av ett samtal såg klockan fick chock 17.20 haha knaaas! som en duktig flicka gick jag upp och fixade frukost till mej själv typ första gången på jätte länge, jag och frukost går inte ihop. Nu är mami o alla andra hemma så skönt hemma fullt haha ;D min söta kusin har fixat vattenpipa ska gå och göra honom sällskap vid 22 måste jag iväg till jobbet:( 00-05 faaahn!


en knaas bild sådära.. ;p

äntligen dåå

Då var man hemma efter en lång och jobbig natt på jobbet, det var riktigt kaos och jag var jätte trött o sömnig. Jag lyckades somna i nån timma där på jobbet sedan gick jag upp med knallröda ögon och började jobbade igen! inte undra på hur folk kollade på mej ;s neej jag har varken druckit lr flummat sa jag för mej själv -.- sånt tror ju vi folk så fort vi ser nån med röda ögon erkänn!

Nu är jag iallafall i min sköna varma feta säng äntligen vad jag önskade hihi ^^ ska spela data spel en stund så jag deckar så fort jag stänger av datorn, skööönt..

Trevlig resa bejb

Då har jag kommit hem från flygplatsen, ni visste att jag var utomlands lrhuur? haha eskojar bara ;s
Idag var jag på jobbet efter 4dagars ledighet helt skönt, det är lönehelg så det var helt kaos jag slutade 14 och åkte till Arlanda för att träffa bebi som åkte vid 17 :( jag måste ta en rejäll dusch, byta om och dra till jobbet igen 21-04 assoooh.. familjen är oxå borta i Uppsala som kommer hem imorgon kväll så tråkigt det känns tomt!
skriver senare på jobbet, min älskling Natasha jobbar oxå inatt åh nån älskling har jag där me mej iallafall wihoo ;D

pussar<3



deppis

Vad händer ;O ?? Jag kom hem för bara nån minut sen satte mej vid datorn och jag fick sån där deppi konsti känsla, jag känner mej ensam! whaaat ;O jag mår dåligt inte sådär direkt dåligt men jag KÄNNER MEJ ENSAM ;s
ÅÅÅJ haha ajaa pass man får såna dära dumma känslor ibland bara.. ennu dåligare nyheter fick jag och det är att sötnosen åker tidigt imorgon så vi hinner inte ens träffas aaaw :( men jag hade dej för mej själv idag ett bra tag så jag är nöjd ;) filmen som vi såg var bra alltså den dög (clash of the titans) OCH andra dåliga nyheter är att imorgon åker familjen till uppsala men jag kan inte åka med för jag jobbar både dag och natt, hmm.. :(  livet är hårt!

Jag ska gå lallaa runt lite sen måste jag nog lägga mej lite tidigt för att orka vara uppe en hel dygn:) Nattii puss<3
Jag idag..


Puss på dej bebisen min(=

soo nicee

Allåå idag fick jag ledigt från jobbet så skönt jag kan vara hemma och bli riktigt frisk! Snart ska jag ut och träffa en sötnos där ska vi gå på bio, vi har tänkt att se Clash of the Titans!
Imorgon ska du ju bort till Jordanien ååneej :'( ääsh klarar mej väl, det har jag lovat! whatever nu måste jag chiilaa iväg :)


Tjeeeynare!

Nån har saknat sin dator! jaaag XD

Igår helt oplanerat bestämde jag mej för att åka hem till min sis och sova över dära, efter jag va och åt min goa pizza i centrum kuuta jag hem tog med lite kläder och kutaa tillbaka. Vi åkte med tåg, tvärbana, tåg som tur behövde vi inte stå och vänta så länge oså knulla min syrra upp min hjärna med yees bästarnas bästa! och hon harma mej för jag brukar säga till mina kunder Right the corner haha ;s garva hela vägen dit det är jag och min syrra när vi är med varann.

Neemen väl framme i hässelby drog vi till filmkedjan och hyrde 2 filmer skräckis o komedi som var bästarnas bästa! fan jag har glömt vad de hette ;s ajaa min syster gjorde en liten operation på sin tumme idag så vi vaknade lite tidigt duschade o fixade oss sen fick jag lite fina hollywood lockar på mitt hår ;D ääsh ska in på min favorit hemsidan och söka efter filmerna, måste bara se de om igen -.- ska chiilaa iväg nu hadebrååå!


Pizza

Drog aldrig till apoteket, orkade inte började frysa ihjäl så jag la mej under en fettjock täcke. jag gick upp från sängen precis jätte sugen på PIZZA! jag samlade på några här hemma och vi ska ner till centrum och äta feta sheybab pizzan hihi ^^


du lyckas aldrig

Orkar inte med något alls jag är så jävla sjuk min huvudvärk tar koll på mej och kärring hostan :(
Ska gå ta en varm dusch sen åka och köpa medicin, det är för jävligt jag orkar inte ens vara hemma när jag ser solen.

Du lever och växer med dina lögner fyskäms gå skaffa dej ett bra liv först jag bryr mej som sakt inte men fortsätter du skriva om mej på din jävla fejkade blogg då jävlar ;)

bläää


tjalala ligger i sängen snorig som fan har byggt ett berg med de äckliga servetterna haha
Fannypanny är i sjunde drömmen I think, kmr nog väcka henne snart för jag kan inte sååva lr så bombar jag med bilder så jag har nåt att jävlas med hon har ju tagit hela sängen för sej själv ja ligger som en padda längst intill väggen, klump.
Ajaa ska gå spegla mej lite som en galning dricka vatten o försöka sova:) men inna jag lägger mej måste jag ta min allra bästa medicin när det gäller min sömn.
Nattinatt<3

Vattenpipa=kärlek

Hallåhallåå! har varit ute i den jäkla kylan det är sjuukt asso vill ha sommaaaar...
Dumt av mej att gå ut me lätta kläder när jag är så förkyld måste ringa nu och sjukanmäla mej för jag kommer inte orka jobba imorgon:( om jag ens får!
Men men.. nu ska jag till kusinen och röka vattenpipa wihoo ;D Jag ♥ Vattenpipa!

åå va gullig min brorsa är han kom in med pengar till mej nyss. varje gång han fixar pengar så ska han dela det med mej så söööt haha^^  jag är fanimej pank ante bråå ;s

att du ens orkar

så här ser jag ut just nu.. sjuk? nee i verkligheten är det inte så ;)

Du som försöker jävlas sluta upp med ditt jävla barnsliga beteende för du kommer ingen vart:) palla gå in på mitt privata liv o förstöra mina saker, jag bryr mej inte fatta!
                                                        
feel soo beeest..

sool :D

Tja tjaa bloggen! ;p

Idag har jag varit på jobbet och utbildat en kompis som började på BK idag hihi tjockiiz nicee. Jag är förkyld och hostar som en kärring, not good. Fick kämpa för att hålla mej frisk vid kassan idag det är ju inte så nice att jobba på en sån ställe när man är förkyld lrhuuur? men vissa vägrar fatta!

Snart ska jag ut och träffa en bebis i den fina vädret (min öskan gick i uppfyllelse) fanns inga flyg idag haha ;D sådärajaaah... ajaa hörs senare take caree puss<3

på jobbet

Jag sitter här på jobbet, det är dött som alla andra söndagar men skönt för jag är jätte sjuk orkar inte ta mej fram till kassan :( varför blir jag sjuk så ofta, det fattar jag inte!
Men min bebi är här så det är det bästa ;) imorn blir jag lämnad ensam till 2 veckor, om flygplatsen öppnar (hoppas inte)
Inte nog med att jag är sjuk så slog jag mej i pommes skiten, det gör så OONT... min bebi tar hand om mej iallafall ^^ lots of love 2 you bejb mwaah<3


like a...

Kom hem precis det känns sååå himla skönt jag har verkligen inte orkat jobba idag:( synd om mej, i fredags jobbade jag ju 11 på morgonen till nästa dag 5 på morgonen sjuukt! oså fick jag jobba idag oxå och om några timmar ska jag upp o jobba igen 17-24 men min bebi är där så jag längtar ändå ;) hoppas me mej att det inte finns några flyg tills nån vecka till! (hoppas du inte läser detta) haha ^^
Nu måste jag försöka sova så jag åtminstonde laddar mej lite.. 
bjuder på en urklippt bild:) ♥


ååj!

Hahah jag visste inte vart jag kom på inlägget innan såg klockan fick panik brorsan skjutsa mej till stan med sin nya sexiga bil och vi  blev stoppade av civilare XD just nu ´sitter jag här på jobbet som en mobbad människa
Abdul är min arbetsledare idag hahaha/Esra!
Nee men jätte tråkigt ska fan ut o ta en friskluft :D puuuusss

Godmorgon för min del..

Vakna för en stund sen ska hoppa in i duschen snabbt sen blir det en liten

stoolt ;)

Fifaan va stolt jag är över mej själv! jag vet att jag är stark och klarar av allting (om jag vill) ^^
Jag har fått en fett sexig kamera av brorsan men finns ingen sladd till den så jag kan ladda upp nya bilder  :( måste fixish..

Love Myssi! <3 byee gamla tider..

den glada jag

Shuuuu nån har varit på bästbästa humöret idag nämligen... jag! haha XD
Jag somnade runt 6på morgonen så väcker min mami mej o säger klockan är 10 du börjar om 1timma. helt panikslagen tog jag mej upp med en skutt o börja springa runt på 10min var jag klar, jag hann ta tåget 15över fett nice ;O ee så ser jag min älskling på tåget oxå nån looog ;D jag fick sluta 15 gick o träffa en kompis snabbt sådära sen åkte jag hem till syrran. När jag tröttnade på henne (aldrig) tog jag tåget tillbaka till stan där jag drog till BK o käka me en tjockis medan jag väntade på att min andra älskade tjockis skulle sluta.. oså åkte vi hem ;p
Historia lektion haha men som sakt bästa humor dagen! måste försöka sova nu annars blire knaas imorn
Nattinatt<3


Saknaardeej bebis!


                                                 
  -  du kan aldrig köra över min humör igen!


Fever

Aråå då har man kommit hem nyss.. från jobbet! jag orkade verkligen inte jobba idag oså fiick jagpå slutet av dagen en jävla hård kramp på sidan av ryggen o rörde mej som en handikapp snacka om att folk inte kollade lite för konstigt XD

Ajaa nog om det, igår var jag ute på favorit krogen med nårra från jobbet, en speciell människa och min amor som kom dit lite senare. vi hade skoj&roligt förutom det som hände sist! sen blev man överlämnad helt ensam oxå haha men mitt fel vare (; dessutom har jag inte mått så jätte bra på flera dagar, när kommer mina dagar tillbaka!?
Bäst att sova.. snarare låtsas ;) Natti<3

Fakjoo all!!!!!!

Kom hem precis.. orkar verkligen inte med nånting just nu för jag är på dålig humör!
Godnatt

jobbaa

Nån fixade sej för att gå ut till stan o träffa kompisar men något kom i vägen, ska dra och jobba istället hihi ^^ hatar ändrade planer men men... :)

Own you

Just nu.. sitter jag och tittar på CSI assoo jag diggar deras jobb en vacker dag ska jag vara en av de (in ma dreams)! jag har fanimej sovit mycke igår så just nu känner jag mej inte en minsta lilla aning trött hmm.. hitta på?? Varför vart du tvungen att åka just denna veckan:(  fakjoo Muuussii!



Ska fortsätta kolla favoriten sen ska jag ta mej lite friskluft och såååfa kåått ;p Nattis<3

shallåå

Nån tänkte vara hemma idag men neej det är omöjligt det går bara inte ;p
En kompis kom över hit vi chillpilla hemma lite sedan tänkte vi ta en promenad hära bara men istället tog vi tåget och åkte in till stan med lillbrorshan. Han åkte till kryssningen och vi drog till BK tog oss lite kingwings hihi :D sedan träffade vi en kompis fan va längesen! vi satt o pratade lite om livet oså var det dags to go homee =) Har fått en feeet blåmärke i knäät assoooo!! :(


7 april- jaaaaaaaa

Ska dra o hämta en åsna i tbanan..


Du lider föralltid..

aaj mitt knää :'(  kom hem precis. jag åkte och hämtade min dator som jag glömde på jobbet igår jag hade saknat deej bebi -.- ikväll är jag hemma och umgås med familjen, jätte kuuul! jag har ju knappt tid för de så nu går jag upp och knasar upp humöret haha XD åjuste jag slog mej faktiskt i knät på morgonen har gått som en handikapp hela dan, faakjo.. ;s  take caree puussh!


Jag dödar dej bitch!

GLAD PÅSK!! :D

Önskar er alla en härlig&glad påsk =) själv firar jag inte, ni ser jag är på väg till jobbet nu jättee kul vaaa ;D


4 april

Godmorgon.. "duktiga" flickan sitter på tåget på väg till.. nu ;p planen var att jag skulle tagit tåget i stan vid 8 men jag låg och sov tills 9.30^^ jag är så lat men nej jag sover ju jätte dåligt! tänka er och jag ska jobba från 17 till 24 åå Look like a zombie.. haha XD ajaa skriver lite senare<3

tycker synd om dej!

Jag är trött :( ska sova nu och dessutom måste jag upp jätte tidigt imorn för jag åkerutanför stockholm senare på kvällen ska jag jobba oxå! Godnatt<3

3 april

Kom hem precis det blev ingen bizniz istället hängde jag i heron och spelade runt sen åt jag en sheybab haha ^^
Snart ska jag åka hem till mina kusiner med familjen:) (min älskling) :D redan på toppen humör!


que tengo que hacer

Godmorgon.. vakna för en stund sen av att folk bomba min mobil hate it! har alltid lovat mej själv att stänga av den när jag har ledigt men det går ej.
Nu måste jag ta en dusch byta om dra ut me mami o nårra sen ska jag åka o lämna jävla datorn som hackar sej och efter blir det lite bizniz ;p önska mej lyckatill :(  puss&kram<3

SOMMAAAAR :D

2 nite

Heey:) jätte fint väder har man inte bara lust och hänga där ute?
Jag drog till jobbet idag i onödan, de skickade hem mej för de ville jag skulle vila lite ;p så jag gick förbi en kompis i stan o där träffade jag på min brorsa så han skjutsade hem mej fett nice :)
Just nu är jag hemma ska hoppa in i duschen sen fixa mej o dra på bio senare kanske det blir stan o hitta på något.. ha en fin dag kram <3


RSS 2.0