not feel soo goood :(

Heej!

mår inte så jätte bra, jag har varit på jobbet idag. jag skulle jobbat till 20 men jag mådde illa och kunde inte jobba vidare så jag fick sluta.. drog ner till stan träffade en gammal kompis som kom över hit från e-tuna bara för min skull haha nee.. vi har inte setts på åratal ;p sen mötte jag upp en arbets... vet ej va jag ska kalla det för men iallafall han jobbar tillsammans me mej! vi tog tåget hem efter en station säger han va ska du göra? jag orkar inte hem så vi bestämde oss för att åka tillbaka till stan för att gå på bio. det blev Avatar! 3gånger har jag sett den nu men han hade inte sett så vi körde på den:) efter filmen åkte vi hemåt så nu är jag hemma sitter i sängen o äter lite onyttigt:( det måste vara något fel på mej!
Men men.. nu ska jag fortsätta äta o kolla på I am legend!

28 mars..

sorryyy för en ursel uppdatering.. igen! men ni förstår jag har jobb och då är det inget vanligt jobb jag snackar om, Burgerking! haha kaos dag o natt.

Ifredags som sakt så drog jag ut till stan satt på en krog me en kompis och börja små dricka sedan poff och jag vet inte vad som hände lr hur allt gick till kmr typ bara ihåg att jag gick min väg ensam o hamnade på mitt jobb där de tog hand om mej tills brorsan hämtade mej..

ajaa nog om det, på helgerna brukar jag jobba natt och sova om dagarna därför har jag aldrig tid för något då! Nu är jag ombytt tänkte bara skriva snabbt men nu måste jag vidare till jobbet pussar hörs<3

Heeeeey!

Åj va jag tappat uppdateringen nu i 2dar men jag har verkligen inte haft tid alls och dessutom så har jag varit jätte trött.
Men jag har typ gjort mycket de här dagarna att jag inte har haft tid för mej själv hehe :p och idag så var jag o jobbade 11 till 15 sen mötte jag upp min syrra o moster o åkte hemåt:) nu är jag hemma, känns riktigt skönt.. ska snart dra på bio och se draktränaren med mina små bröder efter filmen ger jag mej av till stan.. kanske nån fest!
Skriver när jag kommer hem kanske ha en trevlig kväll! pussar<3

knaas

Goodkväll :)
Igår var man på jobbet från 11 och slutade 15! det var riktigt skönt att få sluta så här dags så jag åkte ner till min gamla skola för att träffa mina kompisar.. vid 18 tiden möte jag upp en vän och åkte tillbaka till stan igen gick till en krog och började små dricka.. så kom det fler o fler till sist chefen som jag kallar min dady ;) ajaa vi satt där och hade det små kul så vare dags för oss att dra hemåt. I think that... ;O hm.. akoholist! ^^

Idag har jag varit och jobbat kändes sjukt jag behöver mina vilodagar.. but nooway:(
Men just nu ligger jag i min säng tänkte se en film (walking tall)
Natti<3

Heej!

Kom hem precis från jobbet, jätte trött ska duscha äta sitta och vila lite.. skriver lite senare :)


gårdagen

Heej!

Bara snabbt och kort om gårdagen innan jag sover..
Igår som sakt så åkte jag till en fest och hade jätte kul! efter festen åkte jag vidare till jobbet, jag skulle ha varit där tolv men kom fram ett jag gick bara upp och började jobba. det var kaos och jag var så trött hade ont i hela kroppen efter flera timmars hoppande o dansande ^^ så slutade jag 5 på morgonen, orkade aldrig byta om jag bara tog min väska o lite mat så åkte jag hem. på vägen hem kände jag att mitt hjärta höll på stanna paniik! ååj d blev ju ändå en ganska lång text hehe :) ska sova nu imorn jobbar jag igen, Natti<3



trött

Goddag! vilket betyder godmorgon för min del för jag vaknade precis "/  jag åkte inte heller till jobbet för jag kände mej verkligen inte på så bra humör. Nu måstee jag upp och ÄTA annars svimmar jag, skriver lite senare kram så länge:)


Hemma

Tjaa.. kom hem precis känner mej heldrogad! det är för jag inte sovit på 2nätter :( mitt hjärta gör ont, STOPP! ska sova hela dagen OM nte de ringer från jobbet, vilket de gör :s ajaaa Natti for me <3

Fest

Hejheej!

Sitter ombytt och klar väntar på att brorsan ska komma hämta oss, vi ska på en fest o ha kul me syskon o kusiner sen ska jag vidare till jobbet så jag kan inte skriva förrens imorn då jag vaknat :) ha en jätte trevli helg!

njaaaa

Heelluuuuu :D

Välkommen till min lilla bloggis :)

Hellu!

Jag är en tjej på 19år som typ älskar att blogga fast aldrig har tid.. Nemen jag har haft lite andra bloggar här o där men aldrig funkat så bra så nu tänkte jag på en blogg som jag ska ha "föralltid" haah skoja (=
I bloggen ska jag berätta om mina dagar och lite andra grejer.. de flesta av er kmr så småningom känna igen mej ;p Men skriver lite senare, nu måste jag hoppa in i duschen! kramar :)

RSS 2.0